Macedonian  Експерт за употреба на каблиЛИНКМОР е експерт за дизајн, производство, инженерска подршка за прицврстување на жица и склопување на кабли. Ние им помагаме на клиентот да развие идеален дизајн, форма и димензии на уникатни модули соодветни на нивните уреди, уреди, електроника, машини и опрема за да понуди целосни решенија.
ЛИНКМОР ги разбира потребите на пазарот и обезбедува ориентирани кон клиенти.
Секој проект за OEM, ODM е добредојден.
Нашата услуга и предност
OEM, ODM се достапни
Над 20 експертиза и искуство, разумна цена, брза испорака
Брза и ефикасна услуга за поддршка на проект за клиенти
Автоматска машинерија во комбинација со разни производни линии
Во согласност со ROHS, жици за одобрување на UL
Примероци се достапни
Нашиот главен производ
JST, Molex, Dupont, TE, AMP, TYCO, Hirose, JAE, I-PEX конекторска жица за спојување на кабел
ЛЦД со кабел за LCD екран, LVDS кабел, EDP кабел, LVDS кабел за екран, светлосен кабел
UAV микро коаксијален кабел, Конектор за безжичен кабел
Микро коаксијален кабел, Ултра фин микро коаксијален кабел, SGC кабел
Кабел за сензор за камера MIPI CSI-2, кабел за MIPI камера, кабли за интерфејс на камера
Медицински, ултрасонографи, роботи, дрон, IoT, паметни кабли
Безжичен терминал и приклучок за жица на конекторот Faston
Држач за осигурувачи и автомобилска жица
Прекинувач, приклучница и лајт-жичалка
Домашен апарат, компјутер и индустриска жица
Безбедност, мрежна и телекомуникациска жичана опрема
Медицинска опрема и опременост на машината за игри
Мултипроводничка и комплексна жичана опременост
Прилагодено дизајнирање и над-обликувана жичана опременост
Собрание на кабел со рамна лента и скокач UL2651
Заштитен кабел, ИДЦ кабел, кабел UL20276
USB кабел, мини USB кабел, микро USB кабел
Компјутерски кабел, D-SUB кабел, машина за играње
LAN кабел, Ethernet кабел, SATA склопувачки кабел
Аудио кабел, видео кабел, RCA кабел, Hi-FI кабел
Прилагодено над-обликуван кабел, Преклопувачки кабелски склоп, калапи за обликување

SHENZHEN LINKMORE TECHNOLOGY CO.,LTD


E-Mail:     sales@linkmorecable.com

WeChat:  +86-198-8433-8186             WhatsApp:  +86-198-8433-8186 

Telephone: 0086-198-8433-8186         Fax:    0086-755-8525-0268

Address:   2nd Floor, Building A, Tongfuyu Industrial Zone, Shenzhen, 518110, China

Official Website:   http://linkmorecable.com