Indonesian Javanese  Pakar Abah Kabel | Ngatur Majelis Kabel lan Produksi Kabel Listrik China Konektor Kabel











LINKMORE ahli ing desain, manufaktur, insinyur nyengkuyung kabel kawat khusus lan Déwan kabel. Kita ngewangi pelanggan supaya ngrancang desain, wujud, lan dimensi modul unik sing cocog karo piranti, piranti, elektronik, mesin, lan peralatan kanggo menehi solusi lengkap.
LINKMORE ngerti kabutuhan pasar lan nyedhiyakake produk sing berorientasi kanggo pelanggan.
Sembarang proyek OEM, ODM olèh.
Layanan lan Keuntungan Kita
OEM, ODM kasedhiya
Luwih saka 20 keahlian lan pengalaman, Regane cukup cepet, Pangiriman cepet
Layanan cepet lan efektif kanggo ndhukung proyek pelanggan
Mesin otomatis ditambah karo macem-macem garis manufaktur
ROHS netepi, sabuk kabel sing disetujoni UL
Sampel kasedhiya
Produk utama Kita
JST, Molex, Dupont, TE, AMP, TYCO, Hirose, JAE, konektor kabel abah konektor kabel I-PEX
Kabel layar LCD, kabel LVDS, kabel EDP, kabel layar LVDS, kabel senter
UAV microoa coaxial, Drone cable konektor
Kabel coaxial Mikro, kabel Coaxial Micro Cilixial, kabel SGC
Kabel sensor kamera MIPI CSI-2, kabel kamera MIPI, kabel antarmuka kamera
Kesehatan, Ultrasonografi, Robot, Drone, IoT, Smart Smart
Terminal tanpa kabel lan abon konektor Faston
Pemasang sekring lan abah kawat otomotif
Ngalih, Soket lan abah kawat sing dipimpin
Peralatan omah, komputer, lan panggunaan kawat industri
Panganggoan jaringan, keamanan, lan telekomunikasi
Peralatan medis lan kabel kawat mesin game
Sipat wangi Multiconduktor lan komplek
Desain lan desain kawat khusus digawe
Déwan kabel Flat lan kabel jumper UL2651
Kabel nganggo perisai, kabel IDC, kabel UL20276
Kabel USB, Kabel USB Mini, Kabel USB Micro
Kabel komputer, D-SUB kabel, Game Mesin Harness
Kabel LAN, kabel Ethernet, patemon kabel SATA
Kabel audio, kabel video, kabel RCA, Kabel Hi-FI
Kabel liwat cetakan khusus, Déwan kabel Overmolding, kabel cetakan

SHENZHEN LINKMORE TECHNOLOGY CO.,LTD


E-Mail:     sales@linkmorecable.com

WeChat:  +86-198-8433-8186             WhatsApp:  +86-198-8433-8186 

Telephone: 0086-198-8433-8186         Fax:    0086-755-8525-0268

Address:   2nd Floor, Building A, Tongfuyu Industrial Zone, Shenzhen, 518110, China

Official Website:   http://linkmorecable.com