Albanian  Ekspert i kabllovikës së kabllove | Përshtatni montimin e kabllove dhe lidhësin e lidhjeve kabllo të prodhuesit të parzmoreLINKMORE është ekspert në projektimin, prodhimin, mbështetjen e inxhinierit të telit me porosi dhe montimit të kabllove. Ne i ndihmojmë klientit të zhvillojë dizajnin ideal, formën dhe dimensionet e moduleve unike të përshtatshme me pajisjet, pajisjet, elektronikën, makinat dhe pajisjet e tyre për të ofruar zgjidhje të plotë.
LINKMORE i kupton nevojat e tregut dhe ofron produkte të orientuara nga klientët.
Do projekt OEM, ODM është i mirëseardhur.
Shërbimi dhe Avantazhi ynë
OEM, ODM janë në dispozicion
Mbi 20 ekspertizë dhe përvojë, pricemim i arsyeshëm, shpërndarje e shpejtë
Shërbim i shpejtë dhe efektiv për mbështetjen e projektit të klientit
Makineritë automatike të shoqëruara me linja të ndryshme prodhuese
Rrjeta teli të pajtueshëm me ROHS, të aprovuar nga UL
Mostrat janë në dispozicion
Produkti ynë kryesor
JST, Molex, Dupont, TE, AMP, TYCO, Hirose, JAE, I-PEX tel lidhës montimi i kabllove
Kabllo me ekran LCD, kabllo LVDS, kabllo EDP, kabllo ekrani LVDS, kabllo të dritës së zezë
Kabllo UAV mikro koaksiale, lidhës kabllor Drone
Kablli mikro koaksial, Kabllo Mikro Koaksiale Ultra-fine, kabllo SGC
Kabllo e sensorit të kamerës MIPI CSI-2, kabllo kamerash MIPI, kabllo ndërfaqe kamerash
Kabllo Mjekësore, Ultrasonografike, Robotë, Drone, IoT, Smart
Terminal i shitur dhe parzmore teli lidhës Faston
Mbajtëse siguresash dhe tela automobilash
Ndërprerësi, fole dhe tela udhëheqëse teli
Pajisja shtëpiake, kompjuteri dhe parzmore tela industriale
Rrjet teli i pajisjes së sigurisë, rrjetit dhe telekomunikacionit
Pajisjet mjekësore dhe telat e makinerisë së lojës
Mbërthim teli shumëpërçues dhe kompleks
Dizajn me porosi dhe parzmore teli mbi formohem
Asamble kabllove me shirita të sheshtë dhe kabllo bluzë UL2651
Kabllo e mbrojtur, kabllo IDC, kabllo UL20276
Kabllo USB, Mini kabllo USB, kabllo Micro USB
Kabllo kompjuteri, kabllo D-SUB, Mbërthimi i makinës për lojëra
Kabllo LAN, kabllo Ethernet, montim i kabllove SATA
Kabllo audio, kabllo video, kabllo RCA, Kabllo Hi-FI
Kabllo me porosi mbi forma, asamble kabllo mbivendosëse, kabllo të derdhur

SHENZHEN LINKMORE Technology CO.,LTD


E-Mail:     sales@linkmorecable.com

WeChat:  +86-198-8433-8186             WhatsApp:  +86-198-8433-8186 

Telephone: 0086-198-8433-8186       Fax:    0086-755-8525-0268

Address:   2nd Floor, Building A, Tongfuyu Industrial Zone, Shenzhen, 518110, China

Official Website:   http://linkmorecable.com